"Da, am făcut-o şi pe asta! După modelul 'Românul îşi face iarna car şi vara sanie', m-am gândit să fiu gospodar responsabil. Aşa că, de curând, m-am dus la piaţă şi mi-am cumpărat 10 kg de vinete şi vreo 5 de ardei. Apoi, în grădină, m-am apucat să-i coc", a povestit Dan Cruceru pe blogul său.
Însă s-a confruntat cu câteva mici probleme, dar a improvizat şi până la urmă legumele s-au copt aşa cum trebuiau. "Grătare cu carne am mai făcut, dar de copt vinete şi ardei nu prea. Aşa că m-am confruntat cu tot felul de probleme. Cea mai importantă: jarul trebuie să fie mult mai puternic la vinete decât la carne, practic legumele astea trebuie să fiarbă în interior şi abia apoi să se coacă. Aşa că a trebuit să apelez la... improvizaţii. Ghici ce? Evantaiul lu' 'Iubire' a fost extrem de util, ba chiar salvator. Acum, vinetele şi ardeii mei stau frumuşel la congelator şi aşteaptă iarna ca să fie degustaţi pe îndelete. Nu de alta, dar sunt mare fan vinete cu maioneză şi ardei copţi în oţet!", a mărturisit Dan Cruceru.
"Da, am făcut-o şi pe asta! După modelul 'Românul îşi face iarna car şi vara sanie', m-am gândit să fiu gospodar responsabil. Aşa că, de curând, m-am dus la piaţă şi mi-am cumpărat 10 kg de vinete şi vreo 5 de ardei. Apoi, în grădină, m-am apucat să-i coc", a povestit Dan Cruceru pe blogul său.
Însă s-a confruntat cu câteva mici probleme, dar a improvizat şi până la urmă legumele s-au copt aşa cum trebuiau. "Grătare cu carne am mai făcut, dar de copt vinete şi ardei nu prea. Aşa că m-am confruntat cu tot felul de probleme. Cea mai importantă: jarul trebuie să fie mult mai puternic la vinete decât la carne, practic legumele astea trebuie să fiarbă în interior şi abia apoi să se coacă. Aşa că a trebuit să apelez la... improvizaţii. Ghici ce? Evantaiul lu' 'Iubire' a fost extrem de util, ba chiar salvator. Acum, vinetele şi ardeii m