Mona are 35 de ani şi se poate lăuda cu ascensiunea de neimaginat pe care a avut-o. A emigrat în SUA în 1992, împreună cu familia şi s-a angajat garderobieră într-un bar, fiind apoi trecută ca ospătăriţă. A început să meargă la sală pentru a se menţine în formă, dar ulterior a dezvoltat o adevărată pasiune pentru bodybuilding. Iar performanţele au apărut repede. A câştigat şapte competiţii în ultimii patru ani şi a ajuns pe coperta Muscle&Fitness Hers, cea mai cunoscută revistă de specialitate de peste ocean.
După succesele îregistrate în competiţii, a cumpărat restaurantul din New York în care lucra. Este vorba despre Nebraska's Steakhouse and Longe, un restaurant aflat în Manhattan, partea financiară. Încă de când a fost preluat de Mona, localul este recunoscut în New York pentru petrecerile care au atras şi numeroase vedete de-a lungul timpului. "Primesc de multe ori provocări la skandenberg din partea clienţilor, dar de obicei refuz. Nu aş vrea să-i fac să se simtă stânjeniţi. Este greu pentru un bărbat să piardă în faţa unei femei. Vreau ca toţi clienţii mei să aibă plăcerea de a se întoarce", a povestit Mona Mureşan. La restaurantul româncei, supele au preţuri între 10 şi 18 dolari, aproximativ la fel ca şi salatele, în timp ce un fel principal este în jurul a 50 de dolari. O sticlă de vin poate ajunge chiar şi la 800 de dolari, în funcţie de pretenţiile clienţilor.
Mona are 35 de ani şi se poate lăuda cu ascensiunea de neimaginat pe care a avut-o. A emigrat în SUA în 1992, împreună cu familia şi s-a angajat garderobieră într-un bar, fiind apoi trecută ca ospătăriţă. A început să meargă la sală pentru a se menţine în formă, dar ulterior a dezvoltat o adevărată pasiune pentru bodybuilding. Iar performanţele au apărut repede. A câştigat şapte competiţii în ultimii patru ani şi a ajuns pe coperta Muscle&Fitness Hers, cea mai cunoscută revistă de