"Casnicei" îi place să experimenteze şi să inoveze în bucătărie, astfel că micul dejun variază de la zi la zi.
"O viziune clara a ceea ce ar trebui sa contina un mic dejun ideal nu prea am. Cred insa cu tarie ca variaza in functie de anotimp, de starea de spirit, de locatie, daca sunt sau nu in vacanta si, mai ales, de activitatea din ziua respectiva", a spus Andreea Moldovan pentru foodstory.ro.
"Pot fi oua benedict, un iaurt cu cereale si zmeura sau doar o cafea si un croissant. Oricat de devreme sau tarziu m-as trezi, ziua o incep cu micul dejun!", a mai declarat ea.
Fosta concurentă de la MasterChef pregăteşte ouă pentru fiica ei, iar soţul de obicei ia masa mai târziu, micul dejun devenind de fapt un brunch.
"Ava, fetita mea, e fan declarat "ouou ochi", cum il alinta ea, insa nu e sanatos sa manance in fiecare zi oua, asa ca mai facem shake-uri cu cereale, lapte si fructe de sezon sau o salata cu legume proaspete, cumparate de la producatori, cu mozzarella si busuioc proaspat cules din recolta proprie. Bogdan are nevoie de proteine mai multe, lui pregatindu-i brunch, undeva la mijlocului drumului intre mic dejun si pranz", a spus Andreea.
"Casnicei" îi place să experimenteze şi să inoveze în bucătărie, astfel că micul dejun variază de la zi la zi.
"O viziune clara a ceea ce ar trebui sa contina un mic dejun ideal nu prea am. Cred insa cu tarie ca variaza in functie de anotimp, de starea de spirit, de locatie, daca sunt sau nu in vacanta si, mai ales, de activitatea din ziua respectiva", a spus Andreea Moldovan pentru foodstory.ro.
"Pot fi oua benedict, un iaurt cu cereale si zmeura sau doar o cafea si un croissant. Oricat de devreme sau tarziu m-as trezi, ziua o incep cu micul dejun!", a mai declarat ea.
Fosta concurentă de la MasterChef pregăteşte ouă pentru fiica ei, iar soţul d