Deşi este foarte ocupată, Mimi îşi face timp să ia cea mai importantă masă a zilei, mai ales că este un prilej pentru ea de a petrece puţin timp în compania familiei.
"Nu prea am timp sa iau micul dejun, dar in fiecare dimineata fac ce fac si un iaurt cu fructe tot pregatesc!", a declarat fosta concurentă de la MasterChef pentru foodstory.ro.
"Iubesc tare mult micul dejun din weekend, cand ne intalnim toti si avem timp sa ne bucuram de el, iar locul ideal este in gradina noastra", a mai spus ea.
Mimi a dezvăluit reţeta personală de frigănele, un preparat delicios, preferat de bărbaţii familiei.
"Alor mei le plac foarte mult friganele, apoi langa ele pun ou ochi, ardei umpluti cu crema de branza si migdale, dulceata de pepene galben si fresh de portocale. Pofta buna!", a declarat bucureşteanca.
Ingrediente:
Paine integrala, ou, lapte si unt.
Mod de preparare:
Feliile de paine le treci pe rand prin lapte, apoi prin oua, dupa care le prajesti in unt pana se rumenesc. Rezultatul este delicios.
Deşi este foarte ocupată, Mimi îşi face timp să ia cea mai importantă masă a zilei, mai ales că este un prilej pentru ea de a petrece puţin timp în compania familiei.
"Nu prea am timp sa iau micul dejun, dar in fiecare dimineata fac ce fac si un iaurt cu fructe tot pregatesc!", a declarat fosta concurentă de la MasterChef pentru foodstory.ro.
"Iubesc tare mult micul dejun din weekend, cand ne intalnim toti si avem timp sa ne bucuram de el, iar locul ideal este in gradina noastra", a mai spus ea.
Mimi a dezvăluit reţeta personală de frigănele, un preparat delicios, preferat de bărbaţii familiei.
"Alor mei le plac foarte mult friganele, apoi langa ele pun ou ochi, ardei umpluti cu crema de branza si migdale, dulceata de pepene galben si fresh de portocale. Pofta buna!", a declarat bucure