„Siretiul”
„Siretiul e azi unul din oraşele cele mai sărace ale Bucovinei, cu toate că putea să fie unul din cele mai de frunte. Împrejurările nefavorabile ale timpului, resboiul vamal cu România, clădirea edificiului şcoalei reale desfiinţate, şi - la ce să rătăcim adevărul - gospodăria unor galiţieni ce aveau într’un timp frânele comunei în mâna lor şi dăruiau banii comunali confraţilor din Galiţia, toate aceste au redus Siretiul la mizeria de azi”.
„Gazeta Bucovinei”, Anul V, nr. 75, Cernăuţi, Octomvrie 1895.
„Cazul unui profesor dela Câmpulung”
„Duminica trecută s’a întrunit la Curtea de Apel comisiunea instituită pentru rezolvarea chestiunii disciplinare ivite în cazul profesorului Alexandru Bogza, dela Câmpulung, căruia i se impută că în timpul lecţiilor s’a ocupat de politică. Şedinţa a fost prezidată de domnul consilier de curte Paraschivescu, asistat de domnii directori Iliuţ şi Vitencu. Procuror a fost d-l inspector şef F. Doboş. În urma judecării profesorul Alexandru Bogza a fost transferat din oraşul Câmpulung”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XX, Nr. 5173, Octombrie 1937.
„Descoperire”
„Săpăturile de construcţie efectuate pentru rezervorul de apă de la noul spital din Suceava au dus la o descoperire de o mare valoare ştiinţifică. La cca. 0,45 m adîncime, s-a dat de o placă groasă din piatră de gresie, lungă de 1,30 m şi lată de 0,90 m, care constituie capacul unui mormînt. În interior s-au păstrat cîteva resturi osteologice omeneşti şi un fragment de la maxilarul inferior al unui animal mic. Din inventar mai fac parte un toporaş din cremene şlefuită, precum şi mai multe fragmente ceramice, care provin de la cîteva vase de dimensiuni mici, lucrate de mînă”.
„Zori Noi”, Anul XXII, nr. 6156, Duminică 1 octombrie 1967.
„Siretiul”
„Siretiul e azi unul din oraşele cele mai sărace ale Bucovinei, cu