Un pistol de calibrul 38 milimetri, care era ataşat cu leucoplast medicinal de coapsa lui Bonnie Parker, a fost achiziţionat cu 264.000 de dolari. Un revolver Colt de calibrul 45 milimetri, pe care Clyde Barrow îl purta la nivelul taliei, s-a vândut cu 240.000 de dolari.
Pistoalele deţinute de Bonnie Parker, care a murit la vârsta de 23 de ani, şi de Clyde Barrow, care a murit la 25 de ani, au fost cumpărate de un colecţionar texan care a dorit să îşi păstreze anonimatul.
"Sunt încă personaje legendare, iar povestea lor de dragoste se înscrie în acelaşi registru", a spus Bobby Livingston, vicepreşedintele casei RR Auction care a organizat licitaţia.
Urmărirea celebrului cuplu de bandiţi a aprins imaginaţia publicului american într-o perioadă în care ţara traversa cea mai mare criză economică din istoria ei. Se crede că Bonnie şi Clyde au comis 13 crime, au jefuit multe bănci şi au furat multe automobile de-a lungul şi de-a latul Americii, între 1932 şi 1934. Faima lor a fost sporită de faptul că cei doi bandiţi obişnuiau să lase fotografii cu ei înşişi în locurile unde comiteau infracţiuni. Într-una dintre ele, Bonnie Parker fumează un trabuc.
Filmul din 1967 "Bonnie and Clyde", care a prezentat o versiune oarecum romanţată asupra crimelor cuplului, în care rolurile principale au fost interpretate de Warren Beatty şi Faye Dunaway, a fost bine primit de public, dar şi de criticii de cinema, care au apreciat prezentarea plină de francheţe a poveştii celor doi, marcată de sex şi violenţă.
Printre alte crime, se crede că Bonnie şi Clyde au asasinat poliţişti din Missouri, Texas şi Oklahoma. Ei sunt suspectaţi că au organizat şi o evadare dintr-o închisoare din Waldo, Texas, în urma căreia doi paznici au fost asasinaţi în 1934.
Poliţiştii din Louisiana i-au împuşcat mortal pe cei doi, într-o ambuscadă, în mai 1934.
Cele două