Mai multe persoane din Olanda si SUA s-au intoxicat cu salmonella, dupa ce au consumat somon afumat ambalat in Olanda, avertizeaza autoritatile olandeze din domeniul sanatatii.
Circa 200 de oameni s-au imbolnavit in Olanda si alti aproximativ 100 in SUA, informeaza BBC.
Marfa contaminata, somon afumat produs de compania Foppen, a fost retrasa de pe rafturile magazinelor. Din pacate, produse ale companiei au ajuns in mai toate supermarketurile din tara, mare parte fiind vanduta. Compania si-a cerut scuze printr-o postare pe site-ul sau pentru incident.
Intoxicatia cu salmonella presupune simptome precum diaree, crampe abdominale si, cateodata, febra si varsaturi. De obicei simptomele dispar in 4 pana la 7 zile, insa in unele cazuri poate fi nevoie si de tratament pentru deshidratare.
Mai multe persoane din Olanda si SUA s-au intoxicat cu salmonella, dupa ce au consumat somon afumat ambalat in Olanda, avertizeaza autoritatile olandeze din domeniul sanatatii.
Circa 200 de oameni s-au imbolnavit in Olanda si alti aproximativ 100 in SUA, informeaza BBC.
Marfa contaminata, somon afumat produs de compania Foppen, a fost retrasa de pe rafturile magazinelor. Din pacate, produse ale companiei au ajuns in mai toate supermarketurile din tara, mare parte fiind vanduta. Compania si-a cerut scuze printr-o postare pe site-ul sau pentru incident.
Intoxicatia cu salmonella presupune simptome precum diaree, crampe abdominale si, cateodata, febra si varsaturi. De obicei simptomele dispar in 4 pana la 7 zile, insa in unele cazuri poate fi nevoie si de tratament pentru deshidratare.