În 2011, Săptămâna Gustului a avut un real impact. Peste 150 de Lecţii ale Gustului au fost însuşite de către elevii claselor primare care au participat cu plăcere şi entuziasm.
Mesajul « mâncaţi sănătos şi echilibrat » a fost bine reţinut. Educaţia este un proces de lungă durată, şi este primordial să acordăm o atenţie sporită în fiecare an tuturor generaţiilor şi mai ales tinerelor vlăstare ale societăţii.
România reiterează experienţa şi în 2012 cu ambiţie, perseverenţă şi entuziasm pentru a sensibiliza companiile din industria agro-alimentară şi conexă pentru a aborda o atitudine Eco-Responsabila care se încadrează în linia unei dezvolatri durabile.
Săptămâna Gustului la a 2-a ediţie, sub deviza BUN pentru Gust, pentru Sănătate şi Pentru Planetă ! îşi propune multiplicarea numărului de activităţi şi de evenimente pentru a atinge un public cât mai numeros şi mai larg, şi bineînţeles, pentru a construi o imagine durabilă şi perenă.
PROGRAM
Din 01 Octombrie până pe 26 octombrie 2012
Peste 4000 de elevi din şcolile primare vor avea privilegiul să se întâlnească cu profesioniştii meseriilor gustului care vor susţine Lecţiile Gustului în Ploieşti, Piteşti şi Bucureşti.
Din 22 până pe 28 octombrie 2012
10 Restaurante în cadrul Restaurantele Gustutlui vor permite marelui public să descopere o largă varietate de bucătării la un preţ atractiv.
22 până pe 28 octombrie 2012
3 pieţe emblematice din Bucureşti, Ploieşti et Piteşti vor fi teatralizate cu sigla şi afişele Săptămână Gustului.
24 - 25 Octombrie 2012 Studenţii de A.S.E Bucureşti şi din Universitatea Bucureşti vor fi iniţiaţi de Bucătari în cadrul evenimentelor Chef în Campus, cum să mănânce bine, bun şi cu buget de limitat, cu alte cuvinte : Gustos, Sănătos şi cu Buget de Student.
26 Octombrie 2012
O seară oficială, s