Abia după aceea jurnalista poate lua liniştită micul dejun.
"La trezire m-am disciplinat ca inainte de toate sa beau un pahar mare de apa calduta, apoi prima masa a zilei e pentru mine una de fructe. Depinde de sezon, dar nu ma feresc de niciun fel de fruct dimineata, nici macar de cele cu mai mult zahar. Beau si cafea la trezire", a declarat Amalia pentru foodstory.ro.
"O ora mai tarziu mananc o masa fie cu cereale ori paine integrale, simple sau cu un strop de lactate degresate, alteori cu lapte vegetal (fara zahar), fie un amestec de seminte, nuci, migdale, caju, alune, fie o masa cu oua, legume, branza. Si toate imi plac mult, si branza, si painea integrala, si fisticul, alunele de padure, caju, doar ca m-am obisnuit sa nu le combin, sa le impart pe mai multe dimineti", a mărturisit ea.
Amalia Enache ştie cât de important este micul dejun, aşa că are grijă să îi ia în fiecare zi, oricât de ocupată ar fi.
"Mananc fructele la ora 9 si micul dejun propriu-zis la ora 10. Cum prezint Stirile noptii, nu sunt o persoana matinala. Nu sar peste micul dejun si e masa pe care o iau cu placere in tihna casei, niciodata in oras", a spus ştirista de la PRO TV.
Abia după aceea jurnalista poate lua liniştită micul dejun.
"La trezire m-am disciplinat ca inainte de toate sa beau un pahar mare de apa calduta, apoi prima masa a zilei e pentru mine una de fructe. Depinde de sezon, dar nu ma feresc de niciun fel de fruct dimineata, nici macar de cele cu mai mult zahar. Beau si cafea la trezire", a declarat Amalia pentru foodstory.ro.
"O ora mai tarziu mananc o masa fie cu cereale ori paine integrale, simple sau cu un strop de lactate degresate, alteori cu lapte vegetal (fara zahar), fie un amestec de seminte, nuci, migdale, caju, alune, fie o masa cu oua, legume, branza. Si toate imi plac mult, si branza, si painea integrala, si