"Renunţ, pe perioade de câţiva ani, total la produs animal. Mănânc doar legume, fructe, grâne, seminţe, alge şi mulţi germeni de lucernă, ridiche, fasole, etc. Dacă însă, mi se face poftă de lactate, nu mi le refuz. În weekend mănânc numai raw, adică totul crud: supe, tocăniţe, deserturi, etc.Îmi este mai simplu să-mi păstrez greutatea fără produs animal şi am şi mai multă energie peste zi, nu mai răcesc aşa uşor şi mă simt mult mai bine în pielea mea", a declarat Nadine pentru protvmagazin.ro.
De când a adoptat acest stil alimentar, vedeta spune că cel mai greu i-a fost să renunţe la sana şi la alimentele de origine animală, dar şi-a găsit refugiul în fructe şi legume.
"Sana, care îmi place în mod deosebit. Insă, mă bucur din plin de legume, fructe, verdeţuri şi seminţe. În plus, puţinele alimente de origine animală cu care gătesc pentru restul familiei", a spus mulatra.
Vedeta a dezvăluit cum arată meniul ei pentru o zi obişnuită: "Am două meniuri diferite. Dacă vreau să slăbesc, stau departe de grâne, seminţe şi fructe uscate; dacă vreau să mă menţin, atunci mă răsfăţ dimineaţa cu nişte lapte din alune de pădure cu granola făcută de mine, peste care arunc nişte fructe, ce am prin casă. La prânz este nelipsita linte peste care adaug legume crude, germeni de lucernă şi ridiche şi peste toate, adaug pesto făcut din recolta mea de busuioc proaspăt. Cina înseamnă o supă crudă de dovlecel, castraveţi şi măsline, plus unul-doi biscuitţi crocanţi digestivi, făcuţi tot de mine",
"Renunţ, pe perioade de câţiva ani, total la produs animal. Mănânc doar legume, fructe, grâne, seminţe, alge şi mulţi germeni de lucernă, ridiche, fasole, etc. Dacă însă, mi se face poftă de lactate, nu mi le refuz. În weekend mănânc numai raw, adică totul crud: supe, tocăniţe, deserturi, etc.Îmi este mai simplu să-mi păstrez greutatea fără produs animal şi am şi mai mult