Horia Vîrlan, master chef-ul de la „Cireaşa de pe tort“, le va prezenta tuturor participanţilor de la Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2012” reţetele sale, în cadrul evenimentului „Vin şi gastronomie cu Master Chef şi somelieri”. Începând cu ora 16.30, Horia Vîrlan va face o demonstraţie culinară pe scena din Piaţa Unirii din Focşani, în timp ce preşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, Marian Timofte va prezenta vinurile asociate tipului de mâncare gătit.
Horia Vîrlan va fi şi preşedintele juriului concursului „Bucătarul de Aur al municipiului Focşani”, organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2012. La concursul aflat la a II-a ediţie s-au înscris deja bucătari de la şase restaurante din judeţ. Toţi cei care doresc să participe la concurs îşi mai pot manifesta intenţia, în scris, la adresa de email contact@cjvrancea.ro, până la data de 19 octombrie, ora 18.00.
Horia Vîrlan, master chef-ul de la „Cireaşa de pe tort“, le va prezenta tuturor participanţilor de la Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2012” reţetele sale, în cadrul evenimentului „Vin şi gastronomie cu Master Chef şi somelieri”. Începând cu ora 16.30, Horia Vîrlan va face o demonstraţie culinară pe scena din Piaţa Unirii din Focşani, în timp ce preşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, Marian Timofte va prezenta vinurile asociate tipului de mâncare gătit.
Horia Vîrlan va fi şi preşedintele juriului concursului „Bucătarul de Aur al municipiului Focşani”, organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2012. La concursul aflat la a II-a ediţie s-au înscris deja bucătari de la şase restaurante din judeţ. Toţi cei care doresc să participe la concurs îşi mai pot manifesta intenţia, în scris, la adresa de email contact@cjvrancea.ro, până la data de 19 octombrie, ora