Elevii Şcolii Gimnaziale „Profesor general Gheorghe Gheorghiu“ din Gologanu au marcat „Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“, printr-o activitate inedită, în cadrul căreia au prezentat produse alimentare preparate în casă. Pentru a-şi dovedi ingeniozitatea şi implicarea, elevii au adus de acasă murături, compoturi, gemuri, dar şi fructe prospete. Toate aceste bunătăţi au fost expuse în faţa colegilor şi a cadrelor didactice, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei consumului de fructe şi produse cât mai naturale.
Valentina Tîrtan, directorul Şcolii Gimnaziale „Profesor general Gheorghe Gheorghiu“ din Gologanu, i-a sfătuit pe elevi să consume cât mai multe fructe, pentru că acestea sunt adevărata sursă de vitamine. De altfel, la această unitate de învăţământ s-a realizat chiar şi un mic sondaj, iar cei mai mari consumatori de fructe s-au dovedit a fi elevii clasei I, ai învăţătoarei Daniela Bogdan.
Galerie foto
Monitorul de Vrancea Data: 17-10-2012
Descriere: Elevii din Gologanu au învăţat să mănânce sănătos
+ Mareste Poza
Monitorul de Vrancea Data: 17-10-2012
Descriere: Elevii din Gologanu au învăţat să mănânce sănătos
+ Mareste Poza Elevii Şcolii Gimnaziale „Profesor general Gheorghe Gheorghiu“ din Gologanu au marcat „Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“, printr-o activitate inedită, în cadrul căreia au prezentat produse alimentare preparate în casă. Pentru a-şi dovedi ingeniozitatea şi implicarea, elevii au adus de acasă murături, compoturi, gemuri, dar şi fructe prospete. Toate aceste bunătăţi au fost expuse în faţa colegilor şi a cadrelor didactice, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei consumului de fructe şi produse cât mai naturale.
Valentina Tîrtan, directorul Şcolii Gimnaziale „Profesor general Gheorghe Gheorghiu“ din Gologa