Lady Chef de România, braşoveanca Cornelia Ghişoi, împreună cu alţi maeştri bucătari, au urcat pe podium la olimpiada gastronomică din Germania, eveniment ce a avut loc la începutul lunii. Echipele de juniori şi seniori din ţara noastră au avut şi bucătari braşoveni, iar competitorii au venit din 56 de ţări. Din echipele ţării noastre au făcut parte bucătari din Braşov, Bucureşti, Câmpina, Oradea. Şi seniorii şi juniorii au venit acasă cu medalii de bronz. La olimpiadă, românii au prezentat o gustare caldă din peşte, un fel principal, un desert şi o piesă artistică din zahăr intitulată "Alice în ţara minunilor", realizată de o doamnă din Câmpina. 200.000 de vizitatori a avut manifestarea internaţională, unde au participat peste 1.300 de bucătari din întreaga lume. S-au pregătit 9.800 de meniuri pentru care s-au folosit în total, printre altele, 20.000 de ouă, o tonă de carne, peste o tonă de peşte şi 140 de kilograme de zahăr. Cupa a luat drumul Suediei.
Lady Chef de România, braşoveanca Cornelia Ghişoi, împreună cu alţi maeştri bucătari, au urcat pe podium la olimpiada gastronomică din Germania, eveniment ce a avut loc la începutul lunii. Echipele de juniori şi seniori din ţara noastră au avut şi bucătari braşoveni, iar competitorii au venit din 56 de ţări. Din echipele ţării noastre au făcut parte bucătari din Braşov, Bucureşti, Câmpina, Oradea. Şi seniorii şi juniorii au venit acasă cu medalii de bronz. La olimpiadă, românii au prezentat o gustare caldă din peşte, un fel principal, un desert şi o piesă artistică din zahăr intitulată "Alice în ţara minunilor", realizată de o doamnă din Câmpina. 200.000 de vizitatori a avut manifestarea internaţională, unde au participat peste 1.300 de bucătari din întreaga lume. S-au pregătit 9.800 de meniuri pentru care s-au folosit în total, printre altele, 20.000 de ouă, o tonă de carne, peste o tonă de peşte şi 140 de kil