Nicolai Tand a plecat din ţară la doar 20 de ani şi a încercat orice pentru a reuşi să devină cineva în viaţă. Acum, după mai bine de 18 ani petrecuţi în străinătate, e proprietarul unui restaurant din Bucureşti şi jurat la show-ul culinar “Top Chef” de la Antena 1. Nicolai Tand a plecat din ţară la doar 20 de ani şi a încercat orice pentru a reuşi să devină cineva în viaţă. Acum, după mai bine de 18 ani petrecuţi în străinătate, e proprietarul unui restaurant din Bucureşti şi jurat la show-ul culinar “Top Chef” de la Antena 1.
Nicolai Tand (38 de ani) are o poveste de viaţă fabuloasă, care ar putea oricând deveni subiectul unui film. Astfel, la 20 de ani, şi-a căutat norocul prin străinătate, iar Parisul i-a rămas în suflet. Juratul de la “Top Chef” îşi aminteşte de plecarea sa peste graniţă, de zilele când dormea pe unde apuca şi mânca la cantina săracilor. “În Franţa, stăteam în case părăsite, mă spălam la baia comună. La un moment dat, în seara de Crăciun, când am făcut mai mulţi bani, eram bucuros că mi-am luat o cameră la hotel”, povesteşte Nicolai.
Ulterior, s-a căsătorit cu o franţuzoaică şi a obţinut acte care i-au permis să lucreze în Franţa ca şofer de ambulanţă. După doi ani, a renunţat la condus şi s-a angajat la un restaurant din Paris.
“Am început cu un schimbat de scrumieră. Am avansat pentru că am vrut, puteam să rămân pe post de ospătar, să nu mai avansez... picolo, ospătar, şef de sală, manager, director şi director general. Când mă apucam să fac lucrurile, îmi plăcea să le fac ca lumea”, mai spun e juratul de la “Top Chef”.
Apoi s-a întors în România şi a devenit proprietarul unui apreciat restaurant bucureştean.
Conform nefiltrat.ro, acum mai bine de trei ani, după ce Iulia Vântur s-a despărţit de Marius Moga, Nicolai Tand a fost surprins în compania blondei, lucru care a făcut să se speculeze pe tema unei relaţii între c