Un celebru chocolatier belgian a realizat, pentru “Top Chef” (Antena 1), o statuie din ciocolată în valoare de 2.500 de euro, iar modelul care l-a inspirat a fost chiar prezentatoarea show-ului, Alina Puşcaş. Un celebru chocolatier belgian a realizat, pentru “Top Chef” (Antena 1), o statuie din ciocolată în valoare de 2.500 de euro, iar modelul care l-a inspirat a fost chiar prezentatoarea show-ului, Alina Puşcaş.
La una din ediţiile “Top Chef”, emisiune care va fi difuzată din 5 noiembrie la Antena 1, în platou a ajuns şi renumitul chocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei şi al Casei Imperiale a Japoniei. Şi, cum tema emisiunii a fost să pregătească un fel de mâncare care să conţină carne şi ciocolată, pentru a-i inspira pe concurenţi, Van Dender a creat o statuie din ciocolată, având drept model chiar pe prezentatoarea emisiunii, Alina Puşcaş, care i-a pozat întocmai ca unui sculptor.
Dulcea operă a belgianului, în stil Picasso, a fost estimată, doar prin simpla însumare a ingredientelor, la 2.500 de euro, fără a mai pune la socoteală faptul că a fost realizată de celebrul Van Dender. La finalul înregistrărilor, când chocolatierul a terminat şi nu a fost atent la ceea ce a realizat, juratul Nicolai Tand, mereu galant cu reprezentantele sexului frumos, a dezlipit câteva bomboane care împodobeau statuia şi le-a oferit doamnelor din echipa de producţie, spre stupoarea belgianului care a muncit atât de mult pentru a o “trage” în ciocolată pe Alina.