Toţi cei 3 au sub 38 de ani, au rezultate notabile pe unde au antrenat şi ar putea călca pe urmele celor mai mari tehnicieni din Şcoala Stelei, Ienei şi Iordănescu.
Gică Popescu I, Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni, Dumitru Dumitriu, Victor Piţurcă, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu. Acestea sînt numele cele mai strălucitoare din vitrina Şcolii de Antrenori a Stelei de cînd s-a înfiinţat clubul, vara lui 1947, şi pînă astăzi.
Cine se anunţă a fi urmaşii lor? Trei tehnicieni, tineri şi foarte tineri, toţi sub 40 de ani, care au început în forţă această nouă meserie, cea de antrenori principali. Laurenţiu Reghecampf, aflat acum la Steaua, Eric Lincar, principal la Damila Măciuca, în liga a II-a, şi Laurenţiu Diniţă, la cîrma celor de la CS Berceni, în liga a III-a, sînt numele pe care Şcoala de antrenori a Stelei le propune pentru viitor.
Au deja rezultate importante şi chiar ei susţin că mare parte din ceea ce pun azi în practică au învăţat de la cei cu care au lucrat la Steaua, cît timp au fost jucători. Între 1996 şi 2006 la Steaua a fost prezent măcar unul dintre ei, iar în această perioadă echipa a cîştigat 7 trofee: 3 titluri, două Cupe ale Românieri şi două Supercupe. Cei 3 provin din trei posturi diferite, Reghecampf a fost fundaş dreapta, Lincar mijlocaş la închidere, iar Diniţă atacant.
Numitorul comun: Piţurcă
Toţi cei 3 au prins multe nume importante de antrenori la Steaua, de la care au avut ce învăţa în această meserie. Singurul care i-a avut ca elevi pe toţi cei 3 e Victor Piţurcă. Lincar a lucrat cel mai mult cu actualul selecţioner, în perioada 2000-2002. Reghe, Lincar şi Diniţă au lucrat fiecare măcar cu doi dintre primii 5 antrenori all-time din Şcoala Stelei.
Cu cine au lucrat la Steaua
Reghecampf: Ţiţi Dumitriu, Mihai Stoichiţă, Emeric Ienei, Victor Piţurcă
Eric Linkar: Mihai Stoichiţă, Emer