Micuții de clasa a treia au aflat cum se taie legumele julienne, au gustat din fructe și brânzeturi și, cel mai important, au învățat care sunt beneficiile unei alimentații sănătoase, totul în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei "Lecțiile Gustului".
Lectia Gustului a fost deschisa in prezenta domnului Philippe Gustin Ambasadoru, Frantei in Romania, iar Profesorul Gustului Stefan Daniel Popescu, Chef la Novotel a impartasit din cunostintele si pasiunea sa catre elevii claselor a 3-a, care s-au aratat foarte insteresati si incantati de lectia gustului.
Elevii au invatat cum sa taie legumele in forma julienne si brunoise, au degustat cateva fructe si branzeturi si au fost sensibilizați cu privire la valorile gustului, în scopul educării și încurajării unui comportament alimentar responsabil pentru un stil de viață sănătos si echilibrat.
Lectiile Gustului,aflate la a 2-a editie, sub deviza BUN pentru Gust, pentru Sanatate si pentru Planeta, au demarat in editia 2012 in scolile din Bucuresti, la Scoala Centrala.