Maestrul bucătar Horia Vîrlan a fost prezent, în cursul acestei seri, la Atrium Mall din Arad, unde și-a etalat talentul în arta gătitului. Mai bine de o sută de curioși s-au strâns în apropierea standului amenajat la parterul mall-ului pentru a-l urmări în acțiune pe maestrul bucătar.
Înainte de începerea propriu-zisă a gătitului, Horia Vîrlan a povestit că deși s-a pregătit pentru a deveni inginer constructor a ajuns să fie bucătar.
Acesta a preparat o supă cremă de sparanghel servită cu bucățele de bacon prăjit și un medalion de porc cu sos brun cu castraveți acri, cu garnitură de cartofi și ciuperci la tavă.
Click pe poză pentru GALERIE FOTO!
Horia Vîrlan a gătit „la mai multe mâini” pentru publicul care abia aștepta să guste din delicioasele preparate culinare.
Publicul prezent la eveniment a pus numeroase întrebări referitoare la modul de gătire, dar și la anumite rețete sau trucuri care se folosesc în bucătărie. După mai bine de o oră de la momentul startului, preparatele au fost finalizate, iar cei mai norocoși dintre cei prezenți au avut privilegiul să guste din preparatele lui Horia Vîrlan.
Maestrul bucătar a explicat, pe tot parcursul procesului de gătire, fiecare pas pe care îl face pentru ca cei prezenți să își poată nota sau memora etapele parcurse. El a recomandat ca pe timpul iernii să se gătească cu mult unt.