Producătorii de preparate din carne vor să majoreze preţurile, până la Crăciun, cu 10%, ca urmare a scumpirii materiei prime, utilităţilor şi combustibililor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Radu Timiş, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), relatează, azi, Mediafax. Conform aceleiaşi agenţii, Timiş a mai spus că, după creşterile de preţuri la energie, gaze şi combustibili preţul cărnii s-a scumpit în ultimele luni cu 15%.
Producătorii de preparate din carne vor să majoreze preţurile, până la Crăciun, cu 10%, ca urmare a scumpirii materiei prime, utilităţilor şi combustibililor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Radu Timiş, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), relatează, azi, Mediafax. Conform aceleiaşi agenţii, Timiş a mai spus că, după creşterile de preţuri la energie, gaze şi combustibili preţul cărnii s-a scumpit în ultimele luni cu 15%.