Peste o sută de arădeni au asistat, la unul dintre mall-urile arădene, la o lecţie a maestrului bucătar Horia Vîrlan. Astfel, curioşii s-au strâns în apropierea standului amenajat la parterul mall-ului pentru a-l urmări în acţiune pe bucătar. Înainte de începerea propriu-zisă a gătitului, Horia Vîrlan a mărturisit că, deşi s-a pregătit pentru a deveni inginer constructor, a ajuns să fie bucătar. Acesta a preparat o supă cremă de sparanghel, servită cu bucăţele de bacon prăjit, şi un medalion de porc cu sos brun şi castraveţi muraţi, cu garnitură de cartofi şi ciuperci la tavă. Horia Vîrlan a gătit „la mai multe mâini” pentru publicul care abia aştepta să guste din delicioasele preparate culinare.
Cei prezenţi la eveniment au pus numeroase întrebări referitoare la modul de preparare, dar şi la anumite reţete sau trucuri de care bucătarii se folosesc în bucătărie. După mai bine de o oră de la momentul startului preparatele au fost finalizate, iar cei mai norocoşi dintre cei prezenţi au avut privilegiul să guste din ele. Maestrul bucătar a explicat, pe tot parcursul procesului de gătire, fiecare pas pe care îl face pentru ca participanţii să-si poată nota, la nevoie, etapele parcurse.
Peste o sută de arădeni au asistat, la unul dintre mall-urile arădene, la o lecţie a maestrului bucătar Horia Vîrlan. Astfel, curioşii s-au strâns în apropierea standului amenajat la parterul mall-ului pentru a-l urmări în acţiune pe bucătar. Înainte de începerea propriu-zisă a gătitului, Horia Vîrlan a mărturisit că, deşi s-a pregătit pentru a deveni inginer constructor, a ajuns să fie bucătar. Acesta a preparat o supă cremă de sparanghel, servită cu bucăţele de bacon prăjit, şi un medalion de porc cu sos brun şi castraveţi muraţi, cu garnitură de cartofi şi ciuperci la tavă. Horia Vîrlan a gătit „la mai multe mâini” pentru publicul care abia aştepta să guste din delicioase