Producatorii ne ameninta iar cu cresteri de preturi. In cel mult doua luni, adica exact de Sarbatori, carnea de porc si mezelurile vor fi cu cel putin 10 -15% mai scumpe. Asta dupa ce in ultimele luni a fost o majorare permanenta a preturilor.
De pilda, parizerul, "mancarea saracului", a ajuns la peste 14 lei/kg in luna octombrie, de la 10 lei/kg, cat era in august. Radu Timis, presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC), a declarat ca majorarile sunt ca urmare a cresterilor de pret la energie, gaze si combustibili. "Noi vom incerca sa marim pretul cu 10%. Nu vrem, dar ne obliga situatia, daca materia prima este mai scumpa si se anunta in fiecare saptamana scumpiri. Noi vom face tot ce se poate ca sa ramanem in viata si sa ne putem vedea si la anul", a declarat acesta, citat de Mediafax. (sursa: click.ro)
Producatorii ne ameninta iar cu cresteri de preturi. In cel mult doua luni, adica exact de Sarbatori, carnea de porc si mezelurile vor fi cu cel putin 10 -15% mai scumpe. Asta dupa ce in ultimele luni a fost o majorare permanenta a preturilor.
De pilda, parizerul, "mancarea saracului", a ajuns la peste 14 lei/kg in luna octombrie, de la 10 lei/kg, cat era in august. Radu Timis, presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC), a declarat ca majorarile sunt ca urmare a cresterilor de pret la energie, gaze si combustibili. "Noi vom incerca sa marim pretul cu 10%. Nu vrem, dar ne obliga situatia, daca materia prima este mai scumpa si se anunta in fiecare saptamana scumpiri. Noi vom face tot ce se poate ca sa ramanem in viata si sa ne putem vedea si la anul", a declarat acesta, citat de Mediafax. (sursa: click.ro)