Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai celui mai taios show de cooking din Romania, „Top Chef”, a vorbit despre prima sa experienta culinara in Romania, tara pe care o considera adevarata lui casa. Traditionala mamaliguta cu branza a fost prima mancare romaneasca savurata de Joseph Hadad.
Bucatarul care a gatit pentru regele Juan Carlos, Michael jackson, Madona sau Mihail Gorbaciov s-a stabilit in Romania in urma cu 16 ani. Nu stia prea multe despre tara noastra, dar s-a adaptat rapid specificului culinar. Primul fel de mancare traditional romanesc ce i-a incantat papilele gustative a fost mamaliguta: „Prima mancare pe care am mancat-o in Romania a fost mamaliga cu branza si smantana”, a marturisit chef Hadad.
Juratul „Top Chef” a lucrat la cel mai bun restaurant din Israel si in localuri de top din tara noastra, asa ca are asteptari mari de la concurentii din reality show-ul de la Antena 1. Va fi un jurat taios, care nu va ierta prea usor greselile bucatarilor profesionisti pe care ii va juriza: „Trebuie sa fii dur, este vorba de chefi bucatari cu diploma de bucatari, cu experienta”, a declarat Joseph Hadad.
Primul episod Top Chef luni, 5 noiembrie, de la 20.30, la Antena 1!
Joseph Hadad, unul dintre cei trei jurati ai celui mai taios show de cooking din Romania, „Top Chef”, a vorbit despre prima sa experienta culinara in Romania, tara pe care o considera adevarata lui casa. Traditionala mamaliguta cu branza a fost prima mancare romaneasca savurata de Joseph Hadad.
Bucatarul care a gatit pentru regele Juan Carlos, Michael jackson, Madona sau Mihail Gorbaciov s-a stabilit in Romania in urma cu 16 ani. Nu stia prea multe despre tara noastra, dar s-a adaptat rapid specificului culinar. Primul fel de mancare traditional romanesc ce i-a incantat papilele gustative a fost mamaliguta: „Prima mancare pe care am mancat-o in Rom