"Sunt fericit", melodia a cărei primă strofă este cântată de fanii Stelei, a fost cea cu care "Ţapinarii" au debutat în muzică, în 2001
Contrastul între ultraşii de la Peluza Sud şi băieţii din trupa Ţapinarii e mare. Dincolo de diferenţa "operată" de primii în strofa melodiei "Sunt fericit", acolo unde au înlocuit "sensul vieţii l-am descoperit" cu "scopul vieţii l-am găsit". Nu au şepci cu cozorocul drept, nici hanorace negre şi nici încălţăminte Lonsdale.
Cosmin Covei şi Adrian Tănase sunt doi tipi trecuţi de 30 de ani care au debutat în muzică sub numele de "Ţapinarii" în 2001, chiar cu piesa preluată de galeria Stelei. "Nu avem nicio treabă cu fotbalul, recunoaştem! Povestea piesei e simplă. Am vrut să dăm o definiţie a fericirii", spune Cosmin. "Am văzut pe facebook ce se întâmplă cu piesa noastră şi am rămas şocat, încerc să-mi revin", îl completează şi Tănase, colegul său, care ţine să facă o precizare. "Nu am nicio legătură cu Tănase de la "!
Adoptată de fani, de manageri şi de patron, cântată de peluză într-un featuring cu echipa la finalul meciului, prima strofă a melodiei "Sunt fericit" are toate şansele să devină imnul Stelei, lucru confirmat chiar de unul dintre managerii echipei. "Nu ni s-a propus să facem o adaptare pentru Steaua. Dar dacă ne va cere cineva ne vom gândi şi vom încerca să facem un lucru bun, care să rămână un imn pentru mult timp de acum încolo. Poate o cântăm chiar pe stadion, după ce va câştiga Steaua titlul", comentează băieţii o potenţială colaborare. "Noi suntem fericiţi şi dacă melodia e cântată doar de suporteri, fără noi. E măreţ, e grandios pentru Ţapinarii. Am înţeles că ei au tot căutat imnuri până acum, dar nu au găsit nimic potrivit".
Au fost peste 49.000 de fani la marele derby. Minus 6000 de dinamovişti, tot rămân peste 40.000 de p