Angajaţii companiei de distribuţie a gazului metan, E.On Gaz, împreună cu cei ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, au depistat 5.800 de aparate de gaz metan care prezentau defecţiuni. Aparatele au fost sigilate, până la remedierea defecţiunilor.
Ce spun reprezentanţii E.On Gaz
Reprezentanţii companiei E.On Gaz spun că „funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor interioare de gaz poate fi afectată de uzura acestora. Astfel, apariţia unor fisuri, deteriorarea îmbinărilor şi distrugerea în timp a etanşeităţii instalaţiilor de gaz pot favoriza acumulări de gaz care duc la incidente cu urmări deosebit de grave". În cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranţă", încheiat în luna septembrie a.c., E.ON România şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U) readuc în atenţia consumatorilor de gaze naturale „obligaţia pe care aceştia o au de a efectua verificările şi reviziile periodice la instalaţiile de gaz, aceste operaţiuni fiind esenţiale pentru prevenirea producerii unor evenimente care se pot solda uneori cu pierderi irecuperabile". Angajaţii companiei de distribuţie a gazului metan, E.On Gaz, împreună cu cei ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, au depistat 5.800 de aparate de gaz metan care prezentau defecţiuni. Aparatele au fost sigilate, până la remedierea defecţiunilor.
Ce spun reprezentanţii E.On Gaz
Reprezentanţii companiei E.On Gaz spun că „funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor interioare de gaz poate fi afectată de uzura acestora. Astfel, apariţia unor fisuri, deteriorarea îmbinărilor şi distrugerea în timp a etanşeităţii instalaţiilor de gaz pot favoriza acumulări de gaz care duc la incidente cu urmări deosebit de grave". În cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranţă", încheiat în luna septembrie a.c., E.ON România şi Inspectoratul Gen