Proiectul amenajarii zonei de agrement Ciric presupune realizarea unui telescaun, a terenurilor de sport, parcarilor, piscinelor si a altor investitii care ar urma sa transforme spatiul intr-o atractie turistica. Proiectul pentru Ciric are un buget de 46,6 milioane de lei, iar Primaria este cu cheltuielile la o treime din bugetul total, adica 15,3 milioane de lei. Cu toate acestea, etapizarea lucrarilor si semnarea contractelor de finantare de pana acum arata ca municipalitatea a investit la Ciric jumatate din banii cheltuiti, doar 7,34 milioane de lei fiind alocati prin contractul de finantare din 2010.
Primaria se lauda ca pana in aprilie 2013, iesenii vor putea admira un alt spatiu de agrement la Ciric. "Proiectul este in grafic deocamdata. S-a lucrat sustinut si sunt aproape finalizate lucrarile la piscine, telescaun si terenul de minigolf. La parcaje, deja de lucreaza in ultima etapa", a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.
In acest moment, cele mai vizibile lucrari de la Ciric sunt piscinele si anexele acestora, deja finalizate. Totodata, debarcaderele de pe cele doua maluri sunt si ele aproape de momentul receptiei. Pe langa foisoarele din lemn deja montate, municipalitatea a anuntat ca mai este de lucru la zona de paintball si escaladare, aflata luna trecuta la un stadiu de realizare de circa 30 la suta. Lucrarile din 2012 de la baza de agrement Ciric se apropie de final. Ieri cateva zeci de muncitori lucrau la parcaje, la montarea de borduri si tencuieli.
Proiectul amenajarii zonei de agrement Ciric presupune realizarea unui telescaun, a terenurilor de sport, parcarilor, piscinelor si a altor investitii care ar urma sa transforme spatiul intr-o atractie turistica. Proiectul pentru Ciric are un buget de 46,6 milioane de lei, iar Primaria este cu cheltuielile la o treime din bugetul total, adica 15,