Alimentele modificate genetic au fost mereu blamate. Cercetătorii au găsit totuși și un beneficiu pe care măcar unul dintre legumele modificate îl aduce sănătății. Rosiile modificate genetic fac bine sanatatii
Roşiile modificate genetic produc o substanţă care acţionează la fel ca şi colesterolul "bun" şi reduce ateroscleroza - acumularea depunerilor care astupă arterele. Studiul a fost realizat pe şoareci de savanţii de la Universitatea California - Los Angeles.
Nu putea să rămână gravidă deoarece SPERMA SOȚULUI era grav afectată de un lucru pe care ÎL FACI ȘI TU ÎN FIECARE ZI
Rozătoarele au fost hrănite cu un produs realizat din roşii modificate genetic (o pulbere obţinută din roşiile congelate şi deshidratate, apoi măcinate). Cercetătorii au constatat că şoarecii alimentaţi astfel erau mai puţin afectaţi de inflamaţie şi de ateroscleroză.
SECRETELE SOMNULUI SĂNĂTOS. Ce trebuie să faci înainte să te bagi în pat, pentru a evita insomnia
După ce acestei diete i s-au adăugat roşii modificate genetic în proporţie de 2,2%, nivelul inflamaţiei a scăzut semnificativ, iar şoarecii respectivi au prezentat şi alte îmbunătăţiri ale funcţiilor organismului: un nivel mai crescut al activităţii paraoxonazei, o enzimă cu acţiune antioxidantă, asociată cu colesterolul bun şi cu un risc mai mic de boli cardiovasculare.
DESCOPERIRE. Un semn banal arată cancerul încă din stadiu incipient
După afirmaţiile cercetătorilor, roşia modificată genetic reprezintă primul exemplu de produs comestibil care conţine o substanţă medicamentoasă cu asemenea proprietăţi, substanţă ce poate fi administrată direct, ca parte a consumului alimentar, fără a trebui să fie izolată şi purificată în laborator.
SECRET DEZVĂLUIT. A ajuns să trăiască 110 ani pentru că a băut o LICOARE MAGICĂ