Pregătiţi 10 picioare de porc, separînd tendoanele, cartilagiile şi şoriciul de carne şi de oase. Opăriţi-le, spălaţi-le bine şi fierbeţi-le într-o zeamă de legume. Cînd prind o culoare aurie, scoateţi-le din supă şi marinaţi-le într-un amestec alcătuit din părţi egale de vin galben de orez şi apă.
DE ACELASI AUTOR Cîrnatul cu varză şi Miss France Salata „japoneză“ Francillon Clafoutis - Jules Claretie Marmeladă de acerole Prăjiţi zgîrciurile în untură încinsă, amestecînd frecvent. Stingeţi cu o cană de supă de pui şi adăugaţi sos de soia şi doi muguri de bambus fierţi, tăiaţi în fîşii cît mai subţiri. Acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă lent un minut. Adăugaţi apoi o priză de zahăr şi o bucată de amidon de fasole. Amestecaţi bine şi mai lăsaţi să fiarbă o clipă, înainte de a scoate totul pe un platou. Nu uitaţi să condimentaţi cu un căţel de usturoi mărunţit şi cu cîţiva stropi de ulei de susan. Piftie de zgîrciuri în versiune chineză.
Pregătiţi 10 picioare de porc, separînd tendoanele, cartilagiile şi şoriciul de carne şi de oase. Opăriţi-le, spălaţi-le bine şi fierbeţi-le într-o zeamă de legume. Cînd prind o culoare aurie, scoateţi-le din supă şi marinaţi-le într-un amestec alcătuit din părţi egale de vin galben de orez şi apă.
DE ACELASI AUTOR Cîrnatul cu varză şi Miss France Salata „japoneză“ Francillon Clafoutis - Jules Claretie Marmeladă de acerole Prăjiţi zgîrciurile în untură încinsă, amestecînd frecvent. Stingeţi cu o cană de supă de pui şi adăugaţi sos de soia şi doi muguri de bambus fierţi, tăiaţi în fîşii cît mai subţiri. Acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă lent un minut. Adăugaţi apoi o priză de zahăr şi o bucată de amidon de fasole. Amestecaţi bine şi mai lăsaţi să fiarbă o clipă, înainte de a scoate totul pe un platou. Nu uitaţi să condimentaţi cu un căţel de usturoi mărunţit şi cu cîţiva stropi de ulei de susan. Piftie d