Peste 150 de persoane şi-au început seara de sâmbătă luând o gustare ce a constat în… pâine cu unsoare şi ceapă – adică aperitivul din cadrul meniului tradiţional slovăcesc servit cu ocazia celei de a treia ediţii a Balului Interetnic Slav, apoi s-au distrat până târziu în noapte.
Organizatorii – în frunte cu Stanislav Ribovici – au pregătit un meniu specific din care nu au lipsit găluştele slovăceşti dar şi muzica bună tradiţională asigurată de formaţia Riziko din Peregul Mare şi colaboratorii acesteia (printre care şi pecicani).
Cei care au fost prezenţi la Sala Forum nu au regretat alegerea făcută: au dansat şi s-au distrat, ultimii dintre ei plecând în jurul orelor patru dimineaţa. Având în vedere numărul tot mai mare de participanţi de la an la an, organizatorii se gândesc deja la o organizare şi mai amplă a ediţiei cu numărul patru.
Peste 150 de persoane şi-au început seara de sâmbătă luând o gustare ce a constat în… pâine cu unsoare şi ceapă – adică aperitivul din cadrul meniului tradiţional slovăcesc servit cu ocazia celei de a treia ediţii a Balului Interetnic Slav, apoi s-au distrat până târziu în noapte.
Organizatorii – în frunte cu Stanislav Ribovici – au pregătit un meniu specific din care nu au lipsit găluştele slovăceşti dar şi muzica bună tradiţională asigurată de formaţia Riziko din Peregul Mare şi colaboratorii acesteia (printre care şi pecicani).
Cei care au fost prezenţi la Sala Forum nu au regretat alegerea făcută: au dansat şi s-au distrat, ultimii dintre ei plecând în jurul orelor patru dimineaţa. Având în vedere numărul tot mai mare de participanţi de la an la an, organizatorii se gândesc deja la o organizare şi mai amplă a ediţiei cu numărul patru.