Cel mai mare burduf în piele de oaie, umplut cu brânza de la Bran, va fi prezentat bucureştenilor, sâmbătă şi duminică, la Târgul naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice din Bucureşti.
‘Festivalul brânzei şi pastramei’ va continua la Agronomie, fiind prezenţi producători de brânzeturi ce vor aduce bulzi, păstrămuri şi lactate. Din Bucovina, Moldova, Muntenia, Olt, gospodinele vor oferi, fiecare după reţeta locului, o gamă diversificată de zacuscă, simplă sau cu ciuperci şi peşte.
Producătorii îi aşteaptă pe bucureşteni cu delicatese moldoveneşti din carne de curcan, specialităţi ardeleneşti din carne de porc, oaie şi vită, brânzeturi diverse, legume tocmai bune de pus în borcane, păstrăvi, sărmăluţe, prăjituri maramureşene, dulceţuri alese, vin, horincă, ţuică, hidromel, palincă şi fructe culese din livezile proprii.
Cel mai mare burduf în piele de oaie, umplut cu brânza de la Bran, va fi prezentat bucureştenilor, sâmbătă şi duminică, la Târgul naţional al produselor ecologice, tradiţionale şi naturale de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice din Bucureşti.
‘Festivalul brânzei şi pastramei’ va continua la Agronomie, fiind prezenţi producători de brânzeturi ce vor aduce bulzi, păstrămuri şi lactate. Din Bucovina, Moldova, Muntenia, Olt, gospodinele vor oferi, fiecare după reţeta locului, o gamă diversificată de zacuscă, simplă sau cu ciuperci şi peşte.
Producătorii îi aşteaptă pe bucureşteni cu delicatese moldoveneşti din carne de curcan, specialităţi ardeleneşti din carne de porc, oaie şi vită, brânzeturi diverse, legume tocmai bune de pus în borcane, păstrăvi, sărmăluţe, prăjituri maramureşene, dulceţuri alese, vin, horincă, ţuică, hidromel, palincă şi fructe culese din livezile proprii.