Actuala conducere a societăţii Minprest vrea ca începând cu anul viitor, 2013, să-şi extindă sfera de servicii şi să confecţioneze echipamentul de protecţie pentru minerii şi energeticienii din CE Oltenia. O altă iniţiativă managerială priveşte şi extinderea serviciilor de prestării servicii, în afara judeţului, către beneficiarii CE Oltenia, mai precis Regia de Activităţi Nucleare şi Oltchim.
Activitatea în Minprest pare a intra pe un trend normal, asta după ce actuala conducere a societăţii încearcă să recupereze o parte din pierderile înregistrate la nivelul unităţii, totul printr-o posibilă creştere a tarifelor. Mai mult decât atât, echipa de conducere şi-a propus o încercare a măririi numărului de tichete de masă, dar şi o majorare a salariilor din 2013. „O să încercăm să creştem numărul de bonuri de masă acordate lunar. Încercăm chiar cu luna octombrie, dacă se va putea. Se dau 10 bonuri / angajat iar noi încercăm să ajungem la 15 dacă se va putea. Pentru începutul anului viitor avem în plan, în funcţie de discuţii, să mărim şi salariile”, a declarat directorul general al Minprest, Gabriel Giorgi.
Salopetele angajaților CE Oltenia, confecționate la Minprest
În ceea ce priveşte activitatea în sine, actuala conducere a societăţii vrea să lărgească spectrul de activitate prin mărirea gamei de servicii. Giorgi a precizat că îşi doreşte ca din 2013 prin atelierul de croitorie ce va funcţiona în unitate să confecţioneze salopete, inclusiv pe cele ale minerilor şi energeticienilor din CE Oltenia. Un alt proiect al conducerii este şi acela de prestare servicii în afara județului, mai exact la beneficiarii CE Oltenia, discuţiile purtate fiind cu reprezentanţii RAAN şi Oltchim. „Această extindere a serviciilor înseamnă locuri de muncă, sunt proiecte viabile, în care avantajele sunt atât de partea CE Oltenia cât şi de partea Minprest”, a mai precizat d