Mihaela Tudorache, Georgiana Păsărin şi Mihaela Drăgan au luat în serios lupta cu kilogramele! Ele participă la antrenamente şi la proceduri de remodelare şi urmează diete personalizate. Nutriţionistul Lygia Alexandrescu ne-a dezvăluit câteva din secretele concurentelor noastre. Mihaela Tudorache, Georgiana Păsărin şi Mihaela Drăgan au luat în serios lupta cu kilogramele! Ele participă la antrenamente şi la proceduri de remodelare şi urmează diete personalizate. Nutriţionistul Lygia Alexandrescu ne-a dezvăluit câteva din secretele concurentelor noastre.
Dieta Mihaelei Tudorache (45 de ani) e normoproteică, hiposodată. Ea mănâncă la un interval orar de două-trei ore, pentru a-şi reactiva metabolismul, încetinit din cauza dietelor prin înfometare. Fructele o vor ajuta să stea departe de dulciuri, iar pâinea îi va aduce energie, fibre şi carbohidraţi complecşi. Procedurile de fizioterapie de slăbire îi vor tonifica zonele unde se depune mai mult strat adipos.
Programul dezordonat şi sarcina i-au adus Georgianei (32 de ani) o creştere ponderală nedorită. Ea trebuie să mănânce legume proaspete la mesele principale, lactate fermentate, fructe dulci dimineaţa şi fructe cu indice glicemic mic dupăamiaza. Georgiana urmează proceduri în care muşchii sunt lucraţi sistematic, iar pielea este îngrijită pentru ameliorarea şi eliminarea vergeturilor şi a celulitei.
Mihaela Drăgan (22 de ani) e decisă să-şi schimbe modul de viaţă. Dieta ei bogată în proteine şi săracă în sodiu conţine pâine cu secară la toate mesele pentru o saţietate şi pentru a ţine departe pofta de dulce, dar şi fructe între mese. Dacă după cină reapare senzaţia de foame, Mihaela consumă lactate fermentate, parţial ecremate. Pentru fermitate şi tonificare, Mihaela urmează proceduri de slăbire în funcţie de particularităţile corpului ei.