Sărbătoarea Sfântului Martin a fost întâmpinată de aproximativ 300 de persoane în seara zilei de 11 noiembrie. Biserica Evanghelică Fortificată din Codlea a fost gazda evenimentului, loc în care copiii au ascultat povestea Sfântului Martin, urmată de o scurtă predică şi o rugăciune a preotului evenghelic Andreas Hartig. Copiii au cântat împreună cu Klaus Dieter Untch, au spus poezii în limba germană, interpretând chiar şi o scenetă cu legenda cavalerului Martin şi au asteptat cu nerăbdare momentul culminant, aprinderea lampioanelor. Când clipa a sosit, spre bucuria celor mici, aceştia au înconjurat Cetatea fortificată cu lampioane, iar cavaleri şi domniţe au aprins torţe.
Sărbătoarea Sfântului Martin şi a lampioanelor a cuprins următorul program: vecernia muzicală, sceneta grupului de tineri şi înconjurarea Cetatii cu lampioane, însoţită de cantece. Sărbătoarea Sfântului Martin a fost întâmpinată de aproximativ 300 de persoane în seara zilei de 11 noiembrie. Biserica Evanghelică Fortificată din Codlea a fost gazda evenimentului, loc în care copiii au ascultat povestea Sfântului Martin, urmată de o scurtă predică şi o rugăciune a preotului evenghelic Andreas Hartig. Copiii au cântat împreună cu Klaus Dieter Untch, au spus poezii în limba germană, interpretând chiar şi o scenetă cu legenda cavalerului Martin şi au asteptat cu nerăbdare momentul culminant, aprinderea lampioanelor. Când clipa a sosit, spre bucuria celor mici, aceştia au înconjurat Cetatea fortificată cu lampioane, iar cavaleri şi domniţe au aprins torţe.
Sărbătoarea Sfântului Martin şi a lampioanelor a cuprins următorul program: vecernia muzicală, sceneta grupului de tineri şi înconjurarea Cetatii cu lampioane, însoţită de cantece.