In urmatoarele zile, vremea se va raci. Astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni si 12 grade in vestul tarii - valori situate usor sub mediile climatologice. Presiunea atmosferica va continua sa creasca, dar mai ales in sud-vestul si sudul tarii innorarile vor persista si izolat va mai ploua slab. Vantul se va mentine in continuare sprinten pe partea estica a tarii, accentuand senzatia de frig.
In Bucuresti vremea va fi inchisa si se va raci. Cerul va fi noros, iar dimineata vor fi conditii de ceata si burnita. Vantul va deveni moderat, iar pana dupa-amiaza mercurul din termometre nu va creste mai sus de 8 grade.
La munte iarna se pregateste sa-si intre in drepturi. Vremea se raceste, dar abia acum putem vorbi de temperaturi obisnuite pentru a doua decada a lunii noiembrie. In Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura va fi innorat si pe arii restranse va mai ploua, iar in zonele inalte precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea local se va semnala ceata asociata izolat cu burnita.
Soarele se arata in Maramures, nordul Crisanei si cea mai mare parte a Transilvaniei. In rest innorarile vor mai persista si izolat va mai ploua slab indeosebi in Banat. La munte se vor semnala precipitatii mixte. Temperatura va scadea, iar dupa-amiaza se vor inregistra 12 grade la Timisoara si la Oradea, 9 grade la Cluj Napoca, 10 grade la Sibiu, 8 grade in Brasov si 5 grade la Miercurea Ciuc. In sud o zi mohorata si rece. Atmosfera se va mentine inchisa intreaga zi si pe arii restranse va mai ploua slab sau va burnita. Temperaturile maxime cu greu vor mai ajunge la 10...11 grade. In Dobrogea, cerul va prezenta innorari trecatore si va ploua slab, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari de 40...50 km/h. Temperatura maxima va fi de 11 grade in Constanta si de 10 g