Studiile din ultimii ani au demonstrat că există o legătură directă între cancer şi alimentaţie. În timp ce unele alimente precum carnea roşie, mezelurile sau margarina pot creşte riscul de apariţie a cancerului, legumele şi fructele conţin fitonutrienţi, vitamine, minerale şi fibre care pot preveni dezvoltarea tumorilor canceroase.
Citeşti şi Dieta de protecţie anti-cancer: 15 reguli de bază care pot preveni boala
Nutrionistul Mihaela Bilic a alcătuit în cartea „Sănătatea are gust" un top al celor mai bune alimente cu efectele anticangerigene. Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt alimentele care protejează organismul împotriva tumorilor.
Studiile din ultimii ani au demonstrat că există o legătură directă între cancer şi alimentaţie. În timp ce unele alimente precum carnea roşie, mezelurile sau margarina pot creşte riscul de apariţie a cancerului, legumele şi fructele conţin fitonutrienţi, vitamine, minerale şi fibre care pot preveni dezvoltarea tumorilor canceroase.
Citeşti şi Dieta de protecţie anti-cancer: 15 reguli de bază care pot preveni boala
Nutrionistul Mihaela Bilic a alcătuit în cartea „Sănătatea are gust" un top al celor mai bune alimente cu efectele anticangerigene. Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt alimentele care protejează organismul împotriva tumorilor.