Un nou târg slow-food va avea loc în weekend, în Piața Sfatului. Oferta celor 40 de expozanti este foarte variata, indiferent ca sunteti interesati de produsele “de dulce” sau de cele de post. Branzeturile, specialitatile din carne, ouale ecologice, uleiul presat la rece, painea pe vatra, mustarul de Tecuci, turta dulce si prajiturile de casa, siropurile, vinul si palinca sunt doar cateva din produsele pe care le puteti cumpara in acest sfarsit de saptamana de la targ.
Familia Catean din Rotbav a pregatit doua noi sortimente de branzeturi afumate, facute dupa vechi retete ale oierilor din Carpati.
In plus, cei care tin postul Craciunului vor gasi in centrul orasului zacusca pentru toate gusturile, conserve de casa, pastrav afumat si inclusiv deserturi de post de sezon, precum prajitura cu dovleac. Daca vi se va face frig, organizatorii va asteapta la standul propriu cu vin ecologic fiert si aromat cu scortisoara, si cu ceai.
Produsele pentru fortifierea in mod natural a sistemului imunitar vor fi din nou la mare cautare. Asadar, de la targ puteti alege dintr-o varietate de sortimente de miere si alte produse apicole: capaceala, tinctura de propolis, Apilarnil si chiar faguri cu miere, crescuti direct in borcan.
Piata va fi deschisa atat sambata, cat si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.
Un nou târg slow-food va avea loc în weekend, în Piața Sfatului. Oferta celor 40 de expozanti este foarte variata, indiferent ca sunteti interesati de produsele “de dulce” sau de cele de post. Branzeturile, specialitatile din carne, ouale ecologice, uleiul presat la rece, painea pe vatra, mustarul de Tecuci, turta dulce si prajiturile de casa, siropurile, vinul si palinca sunt doar cateva din produsele pe care le puteti cumpara in acest sfarsit de saptamana de la targ.
Familia Catean din Rotbav a pregatit doua noi sortimente de branzeturi afumate,