La Târgul din Piaţa Sfatului din acest weekend veţi găsi două noi sortimente de brânzeturi afumate, făcute după vechi reţete
ale oierilor din Carpaţi
Târgul Slow Food revine în acest week-end, în Piaţa Sfatului, cu obişnuitele bunătăţuri tradiţionale, naturale. Oferta celor 40 de expozanţi este foarte variată, indiferent că sunteţi interesaţi de produsele „de dulce” sau de cele de post. Brânzeturile, specialităţile din carne, ouă ecologice, ulei presat la rece, pâine pe vatră, muştar de Tecuci, turta dulce şi prăjiturile de casă, siropurile, vinul şi palinca sunt doar câteva din produsele pe care le puteţi cumpăra în acest sfârşit de săptămână de la târg. Veţi mai găsi şi două noi sortimente de brânzeturi afumate, făcute după vechi reţete ale oierilor din Carpaţi.
Cei care ţin postul Crăciunului vor găsi în centrul oraşului zacuscă pentru toate gusturile, conserve de casă, păstrăv afumat şi deserturi de post de sezon, precum prăjitură cu dovleac. Nu vor lipsi nici produsele pentru fortifierea sistemului imunitar: capaceala, tinctură de propolis, Apilarnil şi faguri cu miere, crescuţi direct în borcan. Piaţa va fi deschisă atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00. La Târgul din Piaţa Sfatului din acest weekend veţi găsi două noi sortimente de brânzeturi afumate, făcute după vechi reţete
ale oierilor din Carpaţi
Târgul Slow Food revine în acest week-end, în Piaţa Sfatului, cu obişnuitele bunătăţuri tradiţionale, naturale. Oferta celor 40 de expozanţi este foarte variată, indiferent că sunteţi interesaţi de produsele „de dulce” sau de cele de post. Brânzeturile, specialităţile din carne, ouă ecologice, ulei presat la rece, pâine pe vatră, muştar de Tecuci, turta dulce şi prăjiturile de casă, siropurile, vinul şi palinca sunt doar câteva din produsele pe care le puteţi cumpăra în acest sfârşit de săptămână d