Marile hoteluri din Bucuresti vor sa ofere participantilor la Revelion o plimbare imaginara in jurul lumii prin meniurile si muzica alese pentru trecerea dintre ani. Astfel, in meniuri gasim preparate precum: caviar negru, vrabioara New York cu marmelada de ceapa rosie, parfait de ficat de gasca cu smochine, pisica de mare cu sos de unt, supa englezeasca de raci, piept de rata sau curcan, dar si sarmalute in foi de vita.
Din meniurile petrecerilor de Revelion nu vor lipsi nici preparatele din fructe de mare.
Afla cat te costa sa petreci Anul Nou in marile hoteluri din Capitala.
JW Marriott - 890 lei/persoana. Copiii pana intr-un an beneficiaza de gratuitate, iar cei intre
1 si 6 ani de 50% reducere. Hotelul se pregateste sa se transforme intr-un vas de croaziera care va explora, de-a lungul noptii, cele mai spectaculoase porturi ale lumii.
Fiecare dintre cele 5 petreceri pe care hotelul le-a pregatit in sali diferite va fi o escala catre o alta destinatie.
"Ne vom opri pe Coasta de Azur, pentru a trai fascinatia luxului pur, apoi vom porni spre Italia pentru a savura o irezistibila 'istorie a splendorii'. Ne vom continua apoi calatoria spre paradisul mediteranean, intr-un tur delicios al traditiilor culinare spaniole, grecesti si orientale. De aici, vom trece oceanul si vom cuceri Lumea Noua, intr-o fastuoasa petrecere americana. In sfarsit, ne vom dezlantui frenetic dincolo de Ecuator, fredonand 'Viva la Noche' in ritm de samba si ropot de maracas", au mentionat oficialii JW Marriott.
Din meniurile celor 5 petreceri remarcam urmatoarele preparate: terina de iepure cu fistic si relish de fructe, scoici St. Jacques gratinate cu sabayon, mistret in sos de ciocolata amara cu ciuperci chanterelle, paella cu fructe de mare, pisica de mare cu sos de unt, risotto cu trufe negre si Prosecco, creveti m