Ingrediente: 5 galbenusuri, 1 l lapte, 500 g smantana frisca, 1 cutie ananas rondele, 4 piersici din compot, 3-4 kiwi, 2 portocale, 1 esenta vanilie, 2 plicuri zahar vanilat, 1 pumn stafide, 2 banane, 2 plicuri gelatina, 1 pachet piscoturi, 200 g zahar. Puneti gelatina la muiat cu apa rece, cam 2-3 degete peste gelatina. Frecati galbenusurile bine cu zahar si vanilie pana se albesc.
Amestecati-le cu laptele cald si lasati-le la baine marine pana se ingroasa ca o smantana groasa. Bateti frisca cu zaharul vanilat pana se intareste. Amestecati frisca cu crema de lapte si oua. Adaugati apoi…continuare
Ingrediente: 5 galbenusuri, 1 l lapte, 500 g smantana frisca, 1 cutie ananas rondele, 4 piersici din compot, 3-4 kiwi, 2 portocale, 1 esenta vanilie, 2 plicuri zahar vanilat, 1 pumn stafide, 2 banane, 2 plicuri gelatina, 1 pachet piscoturi, 200 g zahar. Puneti gelatina la muiat cu apa rece, cam 2-3 degete peste gelatina. Frecati galbenusurile bine cu zahar si vanilie pana se albesc.
Amestecati-le cu laptele cald si lasati-le la baine marine pana se ingroasa ca o smantana groasa. Bateti frisca cu zaharul vanilat pana se intareste. Amestecati frisca cu crema de lapte si oua. Adaugati apoi…continuare