Ingrediente: 500 g carne tocata pasare, 10 cartofi, 1 ceapa, Verdeata, 1 morcov, Nucsoara, 1 pahar suc de rosii, Sare, Piper. Puneti carnea in wok la calit, in putin ulei de masline, cu morcovul ras si ceapa tocata marunt. Cand s-a evaporat apa lasata de carne, iar carnea s-a rumenit adaugati verdeata si condimentele. Taiati cartofii rondele si dati-i la cuptor 30 minute.
Asezati un strat de cartofi intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei de masline. Asezati carnea uniform. Puneti al doilea strat de cartofi si sucul de rosii. Coaceti musacaua 40 minute la 180 g Celsius. Serviti…continuare
Ingrediente: 500 g carne tocata pasare, 10 cartofi, 1 ceapa, Verdeata, 1 morcov, Nucsoara, 1 pahar suc de rosii, Sare, Piper. Puneti carnea in wok la calit, in putin ulei de masline, cu morcovul ras si ceapa tocata marunt. Cand s-a evaporat apa lasata de carne, iar carnea s-a rumenit adaugati verdeata si condimentele. Taiati cartofii rondele si dati-i la cuptor 30 minute.
Asezati un strat de cartofi intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei de masline. Asezati carnea uniform. Puneti al doilea strat de cartofi si sucul de rosii. Coaceti musacaua 40 minute la 180 g Celsius. Serviti…continuare