China exportă aproape orice şi pentru că bucătăria chinezească este foarte apreciată în întreaga lume, produsele tradiţionale nu duc lipsă de clienţi.
Aşa că atunci când se pregătesc să exporte creveţi, aceştia trec printr-un procedeu chimic agresiv, înainte de a fi ambalaţi. Pentru a avea culoarea aceea roz, atât de căutată de marii bucătari, chinezii s-au gândit să-i VOPSEASCĂ, înainte de a fi congelaţi şi puşi în pungi.
În galeria foto de mai jos puteţi vedea întreg procedeul prin care sunt "pregătiţi" creveţii înainte de a fi puşi la vânzare:
China exportă aproape orice şi pentru că bucătăria chinezească este foarte apreciată în întreaga lume, produsele tradiţionale nu duc lipsă de clienţi.
Aşa că atunci când se pregătesc să exporte creveţi, aceştia trec printr-un procedeu chimic agresiv, înainte de a fi ambalaţi. Pentru a avea culoarea aceea roz, atât de căutată de marii bucătari, chinezii s-au gândit să-i VOPSEASCĂ, înainte de a fi congelaţi şi puşi în pungi.
În galeria foto de mai jos puteţi vedea întreg procedeul prin care sunt "pregătiţi" creveţii înainte de a fi puşi la vânzare: