Singurul consilier culinar din ţară, elveţianul Jakob Hausmann, cunoscut pentru apariţiile sale în cadrul emisiunilor tv, a fost luni invitatul Centrului Cultural Francofon, în cadrul unui eveniment de promovare a gastronomiei francofone.
Renumitul bucătar a pregătit, în faţa cumpărătorilor dintr-un cunoscut hypermarket buzoian, cele mai rafinate şi deosebite preparate cu specific elveţian, după care i-a invitat pe participanţi la o degustare şi la exprimarea părerilor despre aceste preparate surpriză. Evenimentul a fost precedat de un atelier de bricolaj, organizat cu tineri voluntari de la Centrul Cultural Francofon Buzău pentru confecţionarea unor obiecte prin valorificarea inedită a siglei hypermarket-ului gazdă.
Atelierul de gastronomie elveţiană s-a desfăşurat în cadrul colaborării dintre Centrul Cultural Francofon Buzău cu Ambasada Elveţiei în România cu scopul promovării bilaterale a culturii şi a civilizaţiei celor două ţări francofone.
Singurul consilier culinar din ţară, elveţianul Jakob Hausmann, cunoscut pentru apariţiile sale în cadrul emisiunilor tv, a fost luni invitatul Centrului Cultural Francofon, în cadrul unui eveniment de promovare a gastronomiei francofone.
Renumitul bucătar a pregătit, în faţa cumpărătorilor dintr-un cunoscut hypermarket buzoian, cele mai rafinate şi deosebite preparate cu specific elveţian, după care i-a invitat pe participanţi la o degustare şi la exprimarea părerilor despre aceste preparate surpriză. Evenimentul a fost precedat de un atelier de bricolaj, organizat cu tineri voluntari de la Centrul Cultural Francofon Buzău pentru confecţionarea unor obiecte prin valorificarea inedită a siglei hypermarket-ului gazdă.
Atelierul de gastronomie elveţiană s-a desfăşurat în cadrul colaborării dintre Centrul Cultural Francofon Buzău cu Ambasada Elveţiei în România cu scopul promovării bilaterale