Mărul, unul din cele mai importante fructe ale toamnei, a fost din nou ieri în centrul atenţiei la Colegiul „ Aurel Vijoli“. Elevii au pregătit nenumărate bucate din fructul nostru tradiţional şi i-au delectat pe profesori cu delicatese. Totul în cadrul celei de-a cincea ediţii a Sărbătorii Mărului.
Elevii de la profilul de alimentaţie publică au ţinut să organizeze şi anul acesta deja tradiţionala expoziţie dedicată mărului. Fie că au pregătit prăjitură cu mere, fie tort cu mere, suc de mere, tinerii s-au dovedit a fi bucătari excepţionali. Iar acest lucru au spus-o chiar profesorii, cei care au gustat delicatesele de toamnă.
Tinerii bucătari nu au avut nici o problemă în prepararea mâncărurilor din măr.
Organizatorii s-au ţinut de cuvânt şi în acest an, au organizat cea de-a cincea ediţie a Sărbătorii Mărului.
Toţi s-au descurcat de minune, astfel că organizatorii promit ca şi anul viitor Sărbătoarea Mărului să aibă loc.
(A.R.)
Mărul, unul din cele mai importante fructe ale toamnei, a fost din nou ieri în centrul atenţiei la Colegiul „ Aurel Vijoli“. Elevii au pregătit nenumărate bucate din fructul nostru tradiţional şi i-au delectat pe profesori cu delicatese. Totul în cadrul celei de-a cincea ediţii a Sărbătorii Mărului.
Elevii de la profilul de alimentaţie publică au ţinut să organizeze şi anul acesta deja tradiţionala expoziţie dedicată mărului. Fie că au pregătit prăjitură cu mere, fie tort cu mere, suc de mere, tinerii s-au dovedit a fi bucătari excepţionali. Iar acest lucru au spus-o chiar profesorii, cei care au gustat delicatesele de toamnă.
Tinerii bucătari nu au avut nici o problemă în prepararea mâncărurilor din măr.
Organizatorii s-au ţinut de cuvânt şi în acest an, au organizat cea de-a cincea ediţie a Sărbătorii Mărului.
Toţi s-au descurcat de minune, astfel că or