Ingrediente: 500 g ciolan porc afumat plin de carne, 2 cutii fasole alba, 1 cutie fasole rosie picanta, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 1 bucata telina, 1 ceapa, 1 pahar suc de rosii, Patrunjel verde, Marar verde, Cimbru, Sare, Piper. Fierbeti ciolanul in prealabil si portionati carnea de pe el. Dati legumele pe razatoare si tocati ceapa. Ardeiul taiati-l marunt.
Puneti-le la calit in putin ulei de masline. Adaugati apa si ciolanul de porc. Apoi sucul de rosii si la final fasolea. Mai lasati sa fiarba 5-7 minute apoi puneti verdeata tocata. Inchideti aragazul. Serviti fasolea cu ciolan…continuare
Ingrediente: 500 g ciolan porc afumat plin de carne, 2 cutii fasole alba, 1 cutie fasole rosie picanta, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 1 bucata telina, 1 ceapa, 1 pahar suc de rosii, Patrunjel verde, Marar verde, Cimbru, Sare, Piper. Fierbeti ciolanul in prealabil si portionati carnea de pe el. Dati legumele pe razatoare si tocati ceapa. Ardeiul taiati-l marunt.
Puneti-le la calit in putin ulei de masline. Adaugati apa si ciolanul de porc. Apoi sucul de rosii si la final fasolea. Mai lasati sa fiarba 5-7 minute apoi puneti verdeata tocata. Inchideti aragazul. Serviti fasolea cu ciolan…continuare