Daniel Morar a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor ACADEMIEI INTERNATIONALE ANTICORUPTIE, la care au aderat pana acum 58 de state si trei organizatii internationale.
Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, noua aleşi de Adunarea Generală, iar doi numiţi de ONU şi de statul gazdă, respectiv de Austria, deoarece adunarea generala a avut loc la Viena, capitala acestei tari, in perioada 29 - 30 noiembrie 2012.
Daniel Marius Morar a fost seful DNA, iar acum este prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, membru de drept in CSM deoarece este si procuror general interimar al Romaniei.
Acasa hulit, dar in tarile care respecta principiile statului de drept este recunoscut si dat exemplu
Desi lideri USL, ca si trusturi media patronate de lideri din actuala putere, NU pierd nici o ocazie sa il critice, in strainate rezultatele obtinute de Morar la DNA, respectiv condamnari a zeci de demnitari, ministrii si chiar a unui fost premier, sunt apreciate , dovada alegerii sale in acest consiliu academic.
Academia Internaţională Anticorupţie este o organizaţie internaţională la care au aderat 58 de state şi 3 organizaţii internaţionale, având ca scop furnizarea de pregătire practică şi educaţie în domeniul luptei anticorupţie, realizarea de cercetări ştiinţifice, acordarea de asistenţă tehnică statelor şi promovarea cooperării internaţionale în acest domeniu.
Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, 9 aleşi de Adunarea Generală, iar doi numiţi de ONU şi de statul gazdă. Potrivit regulilor de procedură, membrii Consiliului desfăşoară o activitate pro bono, în nume personal, şi se întâlnesc cel puţin o dată pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de funcţionare, numirea decanului şi aprobarea exerciţiului financiar al Academiei.
@N