Ceaun de pui, de porc, iahnie de fasole cu ciolan afumat sunt câteva din mâncărurile tradiţionale care au fost pregătite pentru făgărăşeni cu ocazia Zilei Naţionale. Cinci bucătari pricepuţi le-au oferit celor prezenţi la manifestare o masă gustoasă făcută cu multă dăruire şi pasiune.
Cinci bucătari din Ţara Făgăraşului s-au întrecut de Ziua Naţională a României în a găti mâncare tradiţională pregătită la ceaun.
Cu multă pasiune mâncărurile au ieşit exact pe gustul făgărăşenilor.
Specialitatea unui alt bucătar a fost ceaunul de miel.
Aşadar, de Ziua Naţională a României făgărăşenii au avut parte de muzică, voie bună şi mâncare tradiţională care a fost exact pe gustul tuturor.
(L.S.)
Ceaun de pui, de porc, iahnie de fasole cu ciolan afumat sunt câteva din mâncărurile tradiţionale care au fost pregătite pentru făgărăşeni cu ocazia Zilei Naţionale. Cinci bucătari pricepuţi le-au oferit celor prezenţi la manifestare o masă gustoasă făcută cu multă dăruire şi pasiune.
Cinci bucătari din Ţara Făgăraşului s-au întrecut de Ziua Naţională a României în a găti mâncare tradiţională pregătită la ceaun.
Cu multă pasiune mâncărurile au ieşit exact pe gustul făgărăşenilor.
Specialitatea unui alt bucătar a fost ceaunul de miel.
Aşadar, de Ziua Naţională a României făgărăşenii au avut parte de muzică, voie bună şi mâncare tradiţională care a fost exact pe gustul tuturor.
(L.S.)