Ingrediente: – pentru ghiveciul de post: Un sfert telina, Un sfert pastarnac, 1 morcov, 1 dovlecel, 2 cartofi medii, 1 gogosar, 1 ardei gras, 1 ceasca de suc de rosii, ½ gulie, 1 castronas varza de Bruxelles, 1 ceapa, 2 catei usturoi, Ghimbir cat unghia mare, ras, Un praf busuioc, Un praf oregano, Sare, Piper. – aripioare sau pulpe de pui daca nu vreti ghiveciul de post.
Taiati in bucuri mai mari toate legumele si punetile intr-o oala la fiert, cu exceptia dovlecelului pe care il puneti mai tarziu deoarece fierbe foarte repede. Daca faceti ghiveci de post adaugati putin ulei de masline…continuare
Ingrediente: – pentru ghiveciul de post: Un sfert telina, Un sfert pastarnac, 1 morcov, 1 dovlecel, 2 cartofi medii, 1 gogosar, 1 ardei gras, 1 ceasca de suc de rosii, ½ gulie, 1 castronas varza de Bruxelles, 1 ceapa, 2 catei usturoi, Ghimbir cat unghia mare, ras, Un praf busuioc, Un praf oregano, Sare, Piper. – aripioare sau pulpe de pui daca nu vreti ghiveciul de post.
Taiati in bucuri mai mari toate legumele si punetile intr-o oala la fiert, cu exceptia dovlecelului pe care il puneti mai tarziu deoarece fierbe foarte repede. Daca faceti ghiveci de post adaugati putin ulei de masline…continuare