Poate că acest an care trece nu a fost cel mai bun pentru economia globală, dar acest lucru nu i-a oprit pe unii patroni de restaurante sau producători să ceară preţuri foarte mari pentru anumite produse.
Designerul de bijuterii Azature produce un lac de unghii care are în componenţă şi praf de diamante. Preţul? 250.000 de dolari, scrie publicaţia Huffington Post.
120 de milioane de dolari s-au plătit în luna februarie a acestui an pentru tabolul Strigătul al lui Edvard Munch, atingându-se astfel un nou record pe piaţa artei.
David şi Jackie Siegel din SUA au fost nevoiţi să oprească lucrările de construcţie la propriul lor Versailles. Locuinţa a fost finalizată doar în proporţie de 60% şi a fost scoasă la vânzare la preţul de 65 de milioane de dolari.
Cea mai scumpă brânză din lume este cea de … măgar. Aceasta se fabrică în Serbia şi este extrem de rară şi costă în jur de 576 de dolari jumătatea de kilogram.
Starbucks a introdus anul acesta cea mai scumpă cafea din meniu: un sortiment la care se foloseşte un tip de cafea rară, numită Geiosh. Preţul: 7 dolari.
Restaurantul Le Castagne din Philadelphia, SUA, a introdus de anul acesta în meniu o cină doar cu trufe. Toate preparatele conţin trufe albe, o delicatesă care costă 6.000 de dolari o jumătate de kilogram.
Preparat cu 40 ml de cognac Clos de Griffier Vieux din 1788, 20 ml de lichior Kummel din 1770, 20 ml de Dubb Orange Curacao din 1860 şi două liniuţe de Angostura Bitters din 1900, Salvatore Calabrese a scos cel mai scump cocktail din acest an: 8.800 de dolari.
Mai mult pe Economica.net
Poate că acest an care trece nu a fost cel mai bun pentru economia globală, dar acest lucru nu i-a oprit pe unii patroni de restaurante sau producători să ceară preţuri foarte mari pentru anumite produse.
Designerul de bijuterii Azature produce un lac de unghii care are în