Sâmbătă, 8 decembrie, şedinţa Cenaclului literar-artistic „Alexandru Sihleanu”, de la Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, a debutat cu un moment de divertisment, pentru relaxarea spiritelor, susţinut de Matincă Costea pe un text propriu „Nu mai pot” şi un text (culegere) „Scrisori de dragoste”, răsplătit cu aplauze.
A urmat lectorul de serviciu, Mihail Constantinescu, care a prezentat, după o perioadă de absenţă, o selecţie diversă ca genuri literare: poezie, epigramă, proză. Comparativ cu alţi lectori, autorul de astăzi ştie să-şi prezinte „marfa”. Domnia sa dă dovadă de multă sensibilitate, reiese un sentiment patriotic demn de laudă, nu îi lipseşte simţul umorului. Face o impresie bună în domeniul epigramei, iar proza îi dă posibilitatea să realizeze miniaturi eseistice.
„Lectorul de azi este autor complex. Ne-a oferit de toate şi se dovedeşte în aceeaşi măsură foarte prolific indiferent de gen. Consider o prezenţă de bun augur la Cenaclu şi fără îndoială dorim să-i audiem noi creaţii.” (Matincă Costea)
„Lectura de azi este plăcută, diversă şi relaxantă. Îi urez succes!” (Valeria Popa)
„Lectorul de astăzi ne-a prezentat din scriirile sale pe diverse teme. Poezia „Cineva spunea că-n lume” reflectă aspecte dinm realitatea comtemporană exprimate în vers liber, nu foloseşte o prozodie anume. Este educativă. Povestioarele le-aş încadra a fi nişte schiţe. Se observă simţul umorului. Are har în ceea ce priveşte creaţia, chiar dacă unele versuri mai trebuiesc cizelate. Îmi place simbolismul cu iz patriotic din „Bocet II” < (...) Nu plânge! Cine-o să te-audă / În ţara asta fără viitor / În ţara asta fără de stăpân în care / Nu-s mulţicei ce trăiesc, / Ci cei ce Mor! (...) > ” (Aneta Pioară)
„Am rămas plăcut impresionat de creaţie, cu scriere asimilabilă ca nişte vitamine. Abordează universalitatea vieţii, pitoresc