Românii caută în acest an să-şi petreacă Revelionul la restaurantele care oferă cea mai bună calitate atât în ceea ce priveşte meniul oferit, cât şi în ceea ce priveşte programele artistice. Astfel, cei care şi-au rezervat deja locuri la marile restaurante din vestul ţării au scos din buzunar între 180 şi 300 de lei de persoană, iar patronii localurilor susţin că sunt tot mai puţine locuri disponibile, pe măsură ce sărbătoarea care va marca trecerea într-un nou an se apropie.
În ceea ce priveşte pachetele speciale de Revelion, hotelierii spun că s-au vândut în proporţie de 90% ofertele la pensiuni şi că mai sunt puţine locuri libere la hoteluri.
Cei care vor petrece Revelionul la Restaurantul Colloseum Timişoara au pregătită o noapte cu muzică internaţională, program de dansuri tradiţionale şi muzică de petrecere, la preţul de 180 de lei de persoană. Pe lângă acestea, bucătarii vor pregăti şi un meniu bogat, format din aperitiv rece, aperitiv cald, un fel de bază, desert şi băuturi la discreţie. Cei care vor petrece Revelionul 2013 la restaurantul Colloseum vor putea să participe la o tombolă care are ca premiu o excursie pentru două persoane la Hungary Spa.
La restaurantul Hotelului Continental Forum din Arad, cina festivă de Revelion costă 300 lei de persoană, iar pachetul de servicii pentru Revelion, care include şi 3 nopţi de cazare, costă 600 lei de persoană.
Tematica petrecerii de Revelion la acest restaurant este "Ocolul pământului în 8 ore", iar meniul cinei festive cuprinde cocktail de primire, asortiment de amuse bouche, rulou de curcan cu nuci şi gorgonzola, duet de somon şi şalău servit cu legume noisette şi sos de şofran aromat cu lime, muşchi de vită Rossini servit cu ciuperci de pădure şi tartar de cartofi cu sos Pinot Noir, desert "All Around The World", tort festiv, platou cu brânzeturi franţuzeşti, asortate cu fructe proasp