Un tort înalt de un metru din ciocolată, decorat cu globuri, steluţe, figurine şi ele din ciocolată dulce au primit copiii de la Centrul de Zi din Agigea de la cofetăria Silvian. La acesta se adaugă multe alte surprize dulci, primite în dar de Crăciun.
Ieri, la invitaţia maestrului cofetar Silvian Miron, patronul cofetăriei îndrăgite de constănţeni, 18 copii de la Centrul de Zi din Agigea au fost oaspeţi la atelierul de ciocolată. Îndrumaţi de educatorul Marius Pop, copiii au pregătit sceneta „Hansel şi Gretel", pe care au prezentat-o cofetarilor. „A devenit o tradiţie pentru noi să-i ajutăm pe aceşti copii. Acum i-am invitat să-şi decoreze brăduţul de ciocolată cu figurine dulci.
Am rămas profund impresionaţi de gestul lor: să ne prezinte o scenetă. Au făcut cu mâinile lor căsuţa cu poveşti, pe care au adus-o aici. Ei ne-au dat o lecţie de viaţă, iar noi trebuie să-i ajutăm", a declarat maestrului cofetar Silvian Miron. Şi ca brăduţul împodobit să reziste până după sărbători, toţi copiii au primit brăduţi de ciocolată, ca să-şi potolească pofta de dulce. „De doi ani desfăşurăm un parteneriat cu cofetăria Silvian, care ne trimite câte un tort în fiecare lună. Sper ca acest parteneriat că continue", ne-a spus Marius Pop. Cei mai veseli şi fericiţi au fost, însă, copiii care au împodobit brăduţul de ciocolată. Şi pentru că decoraţiunile le făceau cu ochiul, unii dintre copii au degustat din delicioasele surprize. „Voi mai veni neapărat pe aici şi poate mă fac cofetar când voi creşte", ne-a dezvăluit Claudia. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
» Vezi galerie Un tort înalt de un metru din ciocola